Kunci Jawaban
30 Latihan Soal PAS/UAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka beserta Kunci Jawaban
Dilengkapi dengan kunci jawaban, semakin membuat siswa kelas 4 SD bisa memahami materi Bahasa Inggris semester 1 Kurikulum Merdeka untuk PAS/UAS.
Penulis: Tria Agustina | Editor: adi kurniawan
D. studying
Jawaban: C

8. Kadek is.... "Tari Rejang"
A. watching
B. dancing
C. borrowing
D. buying
Jawaban: B

9. Rendi is.... in the bed
A. cooking
B. drinking
C. thinking
D. sleeping
Jawaban: D

10. Tiyas is...
A. buying food
B. skipping rope
C. swimming
D. washing her foot
Jawaban: B

11. How many math books are there?
A. eighty seven
B. eighty six
C. ninety seven
D. ninety six
Jawaban: B

12. How many pencils are there?
A. sixty eight
B. sixty nine
C. fifty eight
D. fifty nine
Jawaban: D

13. What number is it?
A. seventy four
B. seventy five
C. eighty six
D. eighty three
Jawaban: A
14. 45+35=...
A. sixty
B. eighty
C. seventy
D. ninety
Jawaban: B
15. seventy six minus eleven is...
A. fifty four
B. fifty seven
C. sixty five
D. sixty three
Jawaban: C
Baca juga: 25 Latihan Soal PAS/UAS Bahasa Inggris Kelas 5 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka beserta Kunci Jawaban
16. forty four plus fifty two is...
A. seventy nine
B. eighty six
C. ninety six
D. one hundred
Jawaban: C
17. I have a number, it is between 60 and 90. Guess it, what is my number?
A. forty six
B. eighty three
C. ninenty one
D. one hundred
Jawaban: B

18. What number is Mr. Adit's house?
A. eighty nine
B. ninety eight
C. one hundred
D. seventy six
Jawaban: C
19. What number is Mr. Made's house?
A. ninety eight
B. ninety seven
C. eighty nine
D. eighty five
Jawaban: A
20. One hundred devided by two is...
A. forty
B. fifty
C. sixty
D. two hundred
Jawaban: B

21. Where is jo jo?
A. he is in bathroom
B. he is in living room
C. he is in dining room
D. he is in bedroom
Jawaban: A

22. Where are siti and family?
they are in...
A. kitchen
B. garage
C. living room
D. dining room
Jawaban: D

23. Where is the living room?
The living room is...
A. beside the kitchen
B. behind the bedroom
C. beside the dining room
D. behind the bathroom
Jawaban: C
24. Where is the kitchen?
The kitchen is...
A. behind the bathroom
B. beside the dining room
C. behind the bedroom
D. beside the living room
Jawaban: C

25. Where is bedroom 1?
bedroom 1 is...
A. beside bedroom 2
B. behind the bathroom
C. is beside dining room
D. is behind the kitchen
Jawaban: B

26. How is the condition?
A. clean
B. dirty
C. tidy
D. empty
Jawaban: B

27. How is the condition?
A. empty
B. clean
C. dirty
D. big
Jawaban: C

28. How is the garage?
the garage is...
A. tidy
B.empty
C. dirty
D. dark
Jawaban: B

29. How is the condition?
A large and tidy
B. big and dirty
C. large and empty
D. big and dark
Jawaban: A

30. How is the condition?
A. the bedroom is dirty
B. the living room is tidy
C. the dining room is empty
D. the bathroom is clean
Jawaban: D
Dapatkan konten pendidikan mata pelajaran lainnya dari Kurikulum Merdeka dan Kurikulum 2013 dengan klik Di Sini.
Dapatkan juga berita penting dan informasi menarik lainnya dengan mengklik Google News
Kunci Jawaban Ekonomi Kelas 11 SMA Halaman 44-45 Kurikulum Merdeka, Kategorisasi Uji Kompetensi |
![]() |
---|
20 Latihan Soal Koding & Kecerdasan Artifisial Kelas 5 SD BAB 4 Literasi Digital dan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Pendidikan Pancasila Kelas 10 SMA Halaman 39 Uji Kompetensi 1.3 Kurikulum Merdeka |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Ekonomi Kelas 11 SMA Halaman 43-44 Kurikulum Merdeka Revisi, Uji Kompetensi Kompleks |
![]() |
---|
Kunci Jawaban PAI Kelas 1 SD Halaman 45 Semester 1 Kurikulum Merdeka, Soal Kuuji Kemampuanku |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.