Kunci Jawaban
Kisi-kisi Soal PTS/STS Bahasa Inggris kelas 7 SMP Semester 2 Kurikulum Merdeka Tahun 2025 Terbaru
Inilah kisi-kisi soal PTS/STS Bahasa Inggris kelas 7 SMP semester 2 Kurikulum Merdeka tahun 2025 lengkap dengan kunci jawaban.
Penulis: Ayu Wahyuni | Editor: Ayu Wahyuni
Zulfa : ....
A. Here you are
B. Never mind
C. No, thanks
D. It is so nice
Jawaban : A
The text below is for questions number 8-10
8. My Favorite Animal
My favorite animal is rabbit. Rabbit has two long ears. Its eyes are big and black, but when it is dark its eyes are red. It has two long teeth. Its nose is small and soft pink.
Its tail is soft, round and small like a cotton ball. Its legs are small. It doesn't walk, it jumps. It is vegetarian and its favorite food are carrots. Rabbits are very cute.
How many ears does the rabbit have?
A. Two ears
B. Four ears
C. Three ears
D. Five ears
Jawaban : A
9. How many ears does the rabbit have?
A. Two ears
B. Four ears
C. Three ears
D. Five ears
Jawaban : D
10. What is the title of the text?
A. Rabbits are very cute
B. My Favorite Animal
C. My Animal
D. Rabbit
Jawaban : B
11. Dina : Do you like to sing?
Uli : ....
A. Yes, I likes to sing
B. Yes, I like to sing
C. Yes, I am liking to sing
D. Yes I liked to sing
Jawaban : B
12. Nisa : It's very hot here. ....?
Nani : Sure, No problem.
A. Could you close the door?
B. Would you mind if I turn on the fan?
C. May I leave now?
D. Would you turn off the fan?
Jawaban : B
13. Dina : Finally, It's break time. .... A cup of tea?
Ranu : That's very nice of you.
A. Shall I have
B. May you get me
C. Would you like
D. May you help me get
Jawaban : C
14. She .... Her cat everyday
A. To feed
B. Feed
C. Feeds
D. Feeding
Jawaban : C
15. I .... Always .... To the dentist
A. Do not, go
B. Does not, go
C. Do not, went
D. Does not, went
Jawaban : A
Dapatkan konten pendidikan mata pelajaran lainnya dari Kurikulum Merdeka dengan klik Di Sini
Dapatkan juga berita penting dan informasi menarik lainnya dengan mengklik Google News
kunci jawaban
kisi-kisi soal
PTS/STS
Bahasa Inggris kelas 7 SMP semester 2
Kurikulum Merdeka
Penilaian Tengah Semester (PTS)
Sumatif Tengah Semester (STS)
Sripoku.com
| Contoh dan Pembahasan Soal Sumatif Bahasa Indonesia Kelas 11 SMA Semester 1 Kurikulum Merdeka |
|
|---|
| Latihan Soal dan Kunci Jawaban PAI Kelas 5 SD Halaman 129 Kurikulum Merdeka |
|
|---|
| Latihan Soal dan Kunci Jawaban PAI Kelas 5 SD Halaman 126 Kurikulum Merdeka |
|
|---|
| Pembahasan soal Bahasa Indonesia Kelas 9 SMP Halaman 49 Kurikulum Merdeka |
|
|---|
| Soal dan Kunci Jawaban Matematika Kelas 4 SD Halaman 24 Kurikulum Merdeka |
|
|---|

Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.