Kunci Jawaban
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 SMA Halaman 59-60 Kurikulum Merdeka, Soal Listening Activity 2
Pada kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 SMA halaman 59-60 siswa diminta mencocokkan frasa dan artinya setelah mendengarkan audio soal.
Penulis: Novry Anggraini | Editor: Odi Aria
4. fumbling (Noun)
Answer: I. doing something awkwardly, especially when using your hands
Baca juga: Kunci Jawaban Soal Bahasa Inggris Kelas 12 SMA Halaman 54 Semester 1 Kurikulum 2013, Latihan Task 2
5. e-payments (Noun)
Answer: G. electronic payments for transactions made on the Internet.
6. siphoned off (Verb)
Answer: H. to dishonestly take money from an organization or other supply, and use it for a purpose for which it was not intended.
7. e-commerce platforms (Verb)
Answer: L. the buying and selling of goods and services, or the transmitting of funds or data, over an electronic network.
8. flinch (Verb)
Answer: D. make a quick, nervous movement as an instinctive reaction to fear, pain, or surprise.
9. cash-based (Noun)
Answer: F. used to describe investments, financial products, etc. that involve money rather than shares, bonds, etc.
10. cashless (Adjective)
Answer: E. using or operating with credit and debit cards and electronic systems, not money in the form of coins or notes.
11. shun (Verb)
Answer: B. to avoid something
12. lagging (noun)
Answer: J. moving or making progress so slowly that you are behind other people or things.
Dapatkan konten pendidikan mata pelajaran lainnya dari Kurikulum Merdeka dengan klik Di Sini.
Dapatkan juga berita penting dan informasi menarik lainnya dengan mengklik Google News.
kunci jawaban
Bahasa Inggris kelas 12 SMA
Bahasa Inggris kelas 12 SMA halaman 59-60
Bahasa Inggris kelas 12 SMA semester 1
Kurikulum Merdeka
Listening
Activity 2
Sripoku.com
| 30 Soal SAS IPS Kelas 7 SMP Semester 1, Lengkap Kunci Jawaban & Indikator Soal |
|
|---|
| Contoh Soal Sumatif Sejarah Kelas 12 SMA Semester 1 Kurikulum Merdeka Beserta Kunci Jawaban |
|
|---|
| Latihan dan Kunci Jawaban PAI Kelas 5 SD Halaman 105 Kurikulum Merdeka |
|
|---|
| Latihan dan Kunci Jawaban PAI Kelas 5 SD Halaman 102 Kurikulum Merdeka |
|
|---|
| Latihan dan Kunci Jawaban Fikih Kelas 3 SD Halaman 82 Kurikulum Merdeka |
|
|---|

Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.