Kunci Jawaban

25 Soal PAS/SAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD Semester 2 Kurikulum Merdeka Tahun 2025 dan Kunci Jawaban

2. Adi : How are you today? Beni : .... Very well thank you. A. We B. You C. I am D. They Jawaban: C

Ilustrasi
SAS BAHASA INGGRIS - 25 Soal PAS SAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD Semester 2 Kurikulum Merdeka Tahun 2025 dan Kunci Jawaban 

14. We can see many books in the ....
A. Market
B. Library
C. Kitchen
D. Garden
Jawaban: B

15. “Good night” is said when ....
A. Meeting someone
B. Going to bed
C. Getting up in the morning
D. Having lunch
Jawaban: B

16. The students study at ....
A. Market
B. Hospital
C. School
D. Post office
Jawaban: C

17. Father works in a hospital. He is a ....
A. Teacher
B. Pilot
C. Doctor
D. Farmer
Jawaban: C

18. My favorite fruit is .... It is yellow and sweet.
A. Apple
B. Banana
C. Orange
D. Mango
Jawaban: B

19. We use a .... to write on the paper.
A. Pen
B. Eraser
C. Bag
D. Ruler
Jawaban: A

20. “Thank you very much.” → The correct response is ....
A. You’re welcome
B. I’m fine
C. See you
D. Good morning
Jawaban: A

21. The shape of the sun is ....
A. Square
B. Circle
C. Triangle
D. Rectangle
Jawaban: B

22. A baby cat is called a ....
A. Puppy
B. Kitten
C. Calf
D. Chick
Jawaban: B

23. We can see many fishes in the ....
A. River
B. Market
C. Farm
D. Garden
Jawaban: A

24. They are reading a book. The word “They” refers to ....
A. One person
B. Two or more people
C. One animal
D. One thing
Jawaban: B

25. We say “Excuse me” when ....
A. We meet a friend
B. We make a mistake or interrupt someone
C. We go to bed
D. We are happy
Jawaban: B

Baca berita menarik Sripoku.com lainnya di Google News

Sumber: Sriwijaya Post
Halaman 2 dari 2
Rekomendasi untuk Anda
  • Ikuti kami di

    Berita Terkini

    © 2025 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved