Kunci Jawaban
30 Soal PAS/SAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD Semester 2 Kurikulum Merdeka Tahun 2025, Latihan Terbaru
Berikut ini terdapat 30 latihan soal PAS/SAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD semester 2 Kurikulum Merdeka tahun 2025 lengkap dengan kunci jawaban.
Penulis: Ayu Wahyuni | Editor: Ayu Wahyuni
d. post office
Jawaban : C
8. The man is a driver. He ... a bus.
a. rides
b. flies
c. drives
d. operates
Jawaban : C
9. Which public place is to prepare and serve meals for customers?
a. Zoo.
b. Museum.
c. Restaurant.
d. Park.
Jawaban : C
10. It's ... now.

a. half past five
b. quarter to five
c. quarter to six
d. five twenty
Jawaban : D
11. Which information is match with the picture?

a. Father waters the grass at six o'clock.
b. Father relaxes at six o'clock.
c. Father has tea at six o'clock.
d. Father cuts the grass at six o'clock.
Jawaban : D
12. I ... to music at four o'clock.

a. listens
b. listen
c. listening
d. to listen
Jawaban : B
13. Lala: Is that a ...?
Desi: Yes, that is.

a. van
b. tanker
c. speedboat
d. jet
Jawaban : B
14. They go to the ... by car.

a. park
b. zoo
c. museum
d. beach
Jawaban : D
15. The ... runs fast.

a. train
b. cruise ship
c. bus
d. plane
Jawaban : A
6. I like ....... because they make my body healthy.
A. Junk food
B. Snack
C. Chicken
D. Vegetables
Jawaban : D
7. There is a ...... in the living room.
A. Bed
B. Chair
C. Knife
D. Plate
Jawaban : B
8. Ani : "Hello, .... ?"
Lina : "I'm fine thank you."
A. Where are you?
B. How are you?
C. Who are you?
D. What are you?
Jawaban : B
9. Doni: "Do you want to be a doctor?"
Andi: "..., I am"
A. No
B. Don't
C. Yes
D. Is
Jawaban : C
10. Dino: "She is a good teacher".
Ardi : "What is ... name?".
A. Them
B. Our
C. They
D. Her
Jawaban : D
1. I will buy vegetables in ....
A. Market
B. School
C. Electronic store
D. Home
Jawaban : A
2. Adi : How are you today?
Beni : .... Very well thank you,
A. We
B. You
C. I am
D. They
Jawaban : C
3. Logging and burning of forests Causing animals lost their ....
A. Fruit
B. Home
C. Jungle
D. Food
Jawaban : B
4. Aldo: "Can you turn off the light, please"
Budi: ". .., No problem."
A. Nope
B. No
C. Ok
D. Why
Jawaban : C
5. I ...... the country of Indonesia because it has a lot of culture.
A. Don't like
B. Like
C. Not
D. Dislike
Jawaban : B
11. Dino: " .... "
Ari : "I live in Bandung"
A. Where do you live?
B. What do you live?
C. When do you live?
D. Why do you live?
Jawaban : A
12. Indonesia's national motto "Bhinekka Tunggal Ika"
Bhinekka Tunggal Ika means?
A. Berbeda-beda tetapi tetap Satu
B. Berbeda-beda tetapi Satu
C. Berbeda-beda Satu
D. Berbeda-beda
Jawaban : A
13. I am reading a ....
A. Ruler
B. Eraser
C. Pencil
D. Book
Jawaban : D
14. She is a ...

A. Pilot
B. Soldier
C. Teacher
D. Doctor
Jawaban : D
15. He is a ...

A. Pilot
B. Soldier
C. Teacher
D. Doctor
Jawaban : A
Dapatkan konten pendidikan mata pelajaran lainnya dari Kurikulum Merdeka dengan klik Di Sini
Dapatkan juga berita penting dan informasi menarik lainnya dengan mengklik Google News
kunci jawaban
latihan soal
PAS/SAS
Bahasa Inggris kelas 4 SD semester 2
Kurikulum Merdeka
Penilaian Akhir Semester (PAS)
Sumatif Akhir Semester (SAS)
Sripoku.com
Soal Latihan IPA Kelas 9 SMP Materi Bab 5 Reaksi-Reaksi Kimia dan Dinamikanya |
![]() |
---|
Soal Latihan IPA Kelas 9 SMP Materi Bab 4 Listrik, Magnet dan Sumber Energi Alternatif |
![]() |
---|
Kunci Jawaban PAI Kelas 7 SMP Halaman 121 Kurikulum Merdeka Semester 1, Soal Uraian Rajin Berlatih |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Pendidikan PAI Kelas 7 SMP Halaman 118 Kurikulum Merdeka, Latihan Soal Rajin Berlatih |
![]() |
---|
Kunci Jawaban PAI Kelas 7 SMP Halaman 99 Kurikulum Merdeka Semester 1, Soal Pantun Aktivitas 5.1 |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.