Kunci Jawaban
30 Soal dan Jawaban Bahasa Inggris Kelas 4 SD Bab 7 I Can Make Fried egg in The Kitchen Semester 1
Materi soal dari Bab 7 semester 1 Kurikulum Merdeka ini ditujukan untuk siswa kelas 4 SD yang dilengkapi dengan kunci jawaban.
Penulis: Tria Agustina | Editor: Tria Agustina
Jawaban: B

8. Who is with Cici in the kitchen?
a. Aisyah
b. Joshua
c. Made
d. Her mother
Jawaban: D

9. What can Cici's mother do in the kitchen?
a. Study
b. Play badminton
c. Cook
d. Watch TV
Jawaban: C

10. Why can't Cici study in the kitchen?
a. There is no table
b. It is too loud
c. It is not a place to study
d. She has no books
Jawaban: C
Baca juga: 20 Soal Bahasa Inggris Kelas 4 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Bab 6 The Stove is in The Kitchen

11. What is something you can do in the bathroom?
a. Cook noodles
b. Wash hands
c. Watch TV
d. Read a magazine
Jawaban: B

12. What is something you can do in the living room?
a. Fry fish
b. Watch TV
c. Brush teeth
d. Boil water
Jawaban: B

13. What can you do ini the bedroom?
a. sleep
b. Watch TV
c. Boil water
d. Fry fish
Jawaban: A

14. Where can you boil water?
a. Bedroom
b. Living room
c. Kitchen
d. Bathroom
Jawaban: C

15. Which of these can you do in the kitchen?
a. Read a magazine
b. Study
c. Fry fish
d. Watch TV
Jawaban: C

16. Who drinks coffee in the living room?
a. Aisyah's father
b. Cici's mother
c. Made's sister
d. Ujang's brother
Jawaban: A

17. Who reads a magazine in the living room?
a. father
b. Mother
c. Sister
d. Friend
Jawaban: B

18. Who plays with a doll in the living room?
a. Sister
b. Mother
c. Aisyah
d. Made
Jawaban: A

19. What does Aisyah do in her bedroom?
a. Make noodles
b. PLay badminton
c. Read a storybook
d. Watch TV
Jawaban: C

20. What can Cici not do in the kitchen?
a. Cook
b. Study
c. Wash hands
d. Play badminton
Jawaban: D

21. Joshua is in the bedroom.
He....
a. can brush his teeth
b. can do his homework
c. can fry fish
d. can take a bath
Jawaban: B

22. Ani is in the living room.
She....
a. can play puzzle
b. can sleep
c. can boil water
d. cn wash her hand
Jawaban: A

23. Deni is in the bathroom.
He....
a. can boil water
b. can drink water
c. can wash his body
d. can make fried egg
Jawaban: C

24. Andi and family are in the kitchen. They...
a. play doll
b. can take a rest
c. can sleep
d. can cook
Jawaban: D

25. Cici and family are in the living room.
They...
a. can play badminton
b. can make noodle
c. can watch television
d. can boil water
Jawaban: C
Baca juga: 10 Soal Bahasa Inggris Kelas 4 SD Unit 6 Kurikulum Merdeka dan Jawaban, The Stove is in The Kitchen

26. Agus is in the bathroom.
He can not...
a. brush his teeth
b. wash his hand
c. wash his body
d. fry fish
Jawaban: D

27. Dika is in the bedroom.
He can not...
a. take a rest
b. take a bath
c. study english
d. read a story book
Jawaban: B

28. Sinta is in the living room.
She can not...
a. watch TV
b. read a book
c. play puzzle
d. play football
Jawaban: D

29. I can not...in the kitchen.
a. brush my body
b. wash a plate
c. drink water
d. make fried chicken
Jawaban: A

30. Tina: What can you do in the bedroom?
Siti: I can...
a. play badminton
b. draw a scenery
c. cook noodle
d. boil water
Jawaban: B
Dapatkan konten pendidikan mata pelajaran lainnya dari Kurikulum Merdeka dengan klik Di Sini
Dapatkan juga berita penting dan informasi menarik lainnya dengan mengklik Google News
kunci jawaban
soal
latihan
Bahasa Inggris
kelas 4 SD
Bab 7
semester 1
I Can Make Fried egg in The Kitchen
Kurikulum Merdeka
Sekolah Kalian Kedatangan Peserta Didik Baru, Jawaban Studi Kasus Kelas 10 Uji Kompetensi 1.5 Hal 53 |
![]() |
---|
Kisi-kisi Soal PTS/STS PKN Kelas 6 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Tahun 2025 Lengkap Kunci Jawaban |
![]() |
---|
30 Soal PTS/STS Bahasa Indonesia Kelas 6 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Tahun 2025, Pilihan Ganda |
![]() |
---|
Soal PTS/STS PLBJ Kelas 4 SD Semester 1 Kurikulum Merdeka Tahun 2025 Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Ekonomi Kelas 11 SMA Halaman 26-27 Kurikulum Merdeka Edisi Revisi, Aktivitas 3.10 |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.