Download MP3 Lagu Via Vallen Pamer Bojo, Lengkap dengan Video Klip, Lirik & Kunci Gitar

Via Vallen penyanyi dangdut Indonesia, baru saja merilis lagu terbarunya Pamer Bojo. Lagu Pamer Bojo dari Via Vallen, bisa kalian download disini

Download MP3 Lagu Via Vallen Pamer Bojo, Lengkap dengan Video Klip, Lirik & Kunci Gitar
https://www.youtube.com/watch?v=mGWaJ9apMeM
Via Vallen 'Pamer Bojo'. 

Download Lagu Dangdut Via Vallen Pamer Bojo Terbaru Dirilis, Lengkap Videoklip Lirik & Kunci Gitar

SRIPOKU.COM - Via Vallen penyanyi dangdut Indonesia yang memiliki nama asli Maulidia Octavia ini, baru saja merilis lagu terbarunya Pamer Bojo.

Lagu Pamer Bojo dari Via Vallen, bisa kalian download di sini lengkap video klip dan lirik lagu.

Lirik Lagu Via Vallen Pamer Bojo 

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Halaman
1234
Penulis: Feny Maulia Agustin
Editor: Sudarwan
Sumber: Stylo.id
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved